Oturma Odası

2023 Ev Dekorasyon Trendleri

2023 ev dekorasyonunda renklerin olduğu kadar mobilyalarında önemi büyük. Mobilya hacimleri, renkleri ve dokunuşlarıyla evinizin ruhuna hitap eden eşyalar dekorasyon konusunda yeni eşyalardan yardım almanızı kolaylaştıracak.

Yeni sezon ev dekorasyonunda tam bir uyumu yakalamak istiyorsanız cesur olmalısınız. Cesur renkler ve mobilyalar kullanarak kendinizi ifade edebileceğiniz yeni bir yıldasınız. Oturma odanızda kullanabileceğiniz renk tonları arasında; pembe, lila ve leylak gibi renkler geliyor. Yatak odalarında ise senenin rengi; mavi. Bu renklerden faydalanarak hoş bir kontrast elde edebilirsiniz.

2023 koltuk trendleri alışılagelmişin çok dışında. Klasik renklerin dışında odalarınıza canlılık katacak renkler ve desenlerden meydana geliyor. Cesur duruşunuzu dekorasyona yansıtabileceğiniz bir yıl geçireceğiniz için farklı motiflerden meydana gelen koltuklara da göz atmanız gerekiyor. Evinizi yerleştirirken sadece renklerin önemli olduğu vurgusunu aklınızdan çıkarın. Bunun yanında hareketlilik ve ton farklılıkları gibi kavramlar öne çıkıyor.

Yeni sezon ev dekorasyonunda kullanılan en iyi tamamlayıcılardan biri de; yastıklar. Değişik boyutlardaki yastıklar, kırlentler koltuklarınızı süslemek için size yardım edecek. Kırlent modelleri önümüzdeki yeni sezonda oldukça popüler olacak.

Yaratıcılığınızı zorlayacak eşyalar ve aksesuarlar kullanmaktan kaçınmayın. Evinizin salon kısmında bir şömineniz varsa bu şömineyi çeşitli aksesuarlar kullanarak zengin hale getirin. Evinizin en yüksek noktalarına çeşitli aynalar ve küçük tablolar yerleştirmeyi unutmayın.

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu